maanantai 2. huhtikuuta 2018

Pääsiäisen sisustusostoja


Kiirastorstaina lähdin sisustusostoksille Haaparannan Ikeaan ja Hemtexiin. Hemtexissä oli sopivasti kaikki tuotteet -25% ja mukaan tartuui kaikkea pientä, mm. nämä puiset servettirenkaat pääsiäispöydän kattaukseen. Puinen pieni alunen Ikeasta sopii hyvin kynttilänaluseksi ja kauniit keltaiset isot ruususervetit ovat Dunin. Allaolevassa korissa säilytän villasukkia ja koreja löytyy Ikeasta sekä Hemtexistä, mutta Ikeassa edullisemmat. Tulppaanit pääsevät kaikista parhaiten esille tässä kauniissa Puttipajan maljakossa.Oikeastaan lähdin Ikeaan hakemaan näitä vihreitä tuoleja, jotka jäivät viime kerralla mietintään ja ne sopivatkin upeasti tähän värimaailmaan. Valkoinen kattolamppu vaihtui rustiikkisempaan valaisimeen, varjostin puuttuu, mutta löysin ison lampun korvaamaan varjostimen ja sopiikin siihen ihan mukavasti. Keittiön sisustus on nyt paljon kodikkaampi, kun aikaisemmat valkoiset kalusteet ovat poissa. Kaikki lähti tuosta upeasta Pentikin astiakaapista ja sisustus vaihtui siihen sopivaksi.
Hemtexissä on kauniita verhoja ja vihdoin löytyi sopivat verhotampit keittiön valkoisiin purjerengasverhoihin.Tässä takkatulen äärellä on mukava viettää iltaa ystävien kanssa ja ruokailuryhmän tuolit ovat ihanan pehmeät ja hyvä istua.
Pääsiäinen oli upean aurinkoinen ja ilmat suosivat. Suurimmaksi osaksi vietimmekin aikaa rannassa auringosta nauttien ja ulkoillen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti