torstai 17. elokuuta 2017

Rantasauna

 Kesä on mennyt hujauksessa ja blogia en ole ehtinyt juurikaan päivittää. Meidän kesä on mennyt matkustellessa ja häiden merkeissä sekä mökillä kaadettu useita puita. Polttopuita riittääkin nyt usemmaksi vuodeksi. Säät ovat olleet vaihtelevat, mutta on kuitenkin saanut nauttia auringostakin laiturilla. 

Keväällä löytyi nämä tuolit ruokaryhmään. Pöytä oli edellisen kesän alelöytö Jyskistä ja tuolit ovat Veken Kalusteesta. Pöytäryhmään mahtuu hyvin 8 henkilöä ruokailemaan. 

 Saunan pukuhuoneessa on vanha valkoinen levitettävä puusohva, johon on ostettu uudet taittopatjat. Peitto on vanha Greengaten ruutupeitto, joka suojaa patjaa. Tähtipeitot ovat tarpeelliset ulkona, kun ilma viilenee. 


 Tässä pukuhuoneen kuva yhdeltä seinältä, jossa on mökiltä löydetty vanha naulakko. Rannassa on sähköt, mikä luo lisää mukavuutta, kun saa syksylläkin valot päälle.
 Sauna on perinteinen puusauna ja vesi tulee pitkälle syksyyn ylhäältä lähteestä. Ihanaa, kun saa pestä lähdevedellä, joka on puhtaampaa kuin järvivesi.
 Aurinkoista ja lämmintä loppukesää. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti