lauantai 19. joulukuuta 2015

Saunaremonttia

Tässä kuvia saunarempasta sisäsaunassa, halusimme sen kuntoon ennen joulua. Ja aina kun ei ehdi lämmittää rantasaunaa, vaikka se parasta onkin. Sauna oli ennestään tällainen ja purimme sen kokonaan, koska saunan lauteet oli laitettu väärään paikkaan ja se oli aivan liian ahdas. Suihkua ei aiemmin saunassa ollut ja suihkutila oli liian ahdas. Lattiaan laitettiin Kera-Primer tartuntapohjuste vedeneristeille.Lattiaan laitettiin harmaa sileä laatta. Ja lauteet uusittiin ja laitettiin toiselle seinälle, jolloin suihkutilaa tuli enemmän. Alakuvissa kuvia lauteista ja seinistä ilman käsittelyä. Suojasin muovilla lattian ja seinät käsittelin valkoisella saunasuojalla ja lauteet tummanruskealla.


Tässä kuvia lähes valmiista saunasta. Pienellä remontilla saunasta tuli paljon viihtyisämpi ja tilavampi, vaikka onkin pieni sisäsauna.


Nyt ikkunastakin näkee ulos järvelle :)


Lauteet ovat hyvänmalliset ja yllättävän tilavat ja viistossa oleva alalaude tuo lisätilaa. Suihkunurkkauksesta puuttuu vielä lasiseinä, muuten sauna on valmis. Suihkunurkkaukseen on laitettu vaaleanharmaat peltiseinät.


 Ihana pieni mökin sisäsauna on valmis :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti